Skip to main content

Pannonia Fitness

A fitness igénybevételének idejére a kedves Vendégek ingyenesen használhatják szabad kapacitás függvényében a Pannonia Hotel fűtött mélygarázsát. A parkolást érkezéskor a szálloda recepcióján mindenképpen jelezni kell. 

A New York-i Gold Key Awards kitűntetett VARRODESIGN által megálmodott, természetes fénnyel rendelkező fitness termünk, limitált vendégszámban, exkluzív környezetben, Prémium márkás TechnoGym gépekkel, a nap 24 órájában várja Vendégeit.

Különleges fitness központunk a hotelben található, amely elsősorban a kardió edzések szakértőjének számít. Bármikor elérhető számára, ha fel szeretné frissíteni az életét, erősíteni a szívét, javítani az állóképességét vagy egyszerűen csak energiát szeretne mozgatni. Legújabb és legmodernebb kardió berendezéseinkkel, például futópadokkal, elliptikus gépekkel és szobakerékpárokkal, mi magas színvonalú edzési lehetőséget biztosítunk Önnek. Mindegy, hogy Ön egy tapasztalt edző vagy egy kezdő a Pannonia Fitness a tökéletes hely az edzéshez és a testmozgásban rejlő öröm felfedezéséhez. Csatlakozzon hozzánk, és kezdje el az útját a jobb egészség felé még ma!

  • Prémium márkás TechnoGym Excite® Climb,  lépcsőző gép
  • Prémium márkás TechnoGym SKILLROW, evező gép
  • Prémium márkás TechnoGym SKILLMILL
  • Prémium márkás TechnoGym SYNCHRO FORMA, elliptikus tréner
  • Prémium márkás TechnoGym BIKE, CYCLE, szobakerékpárok
  • Prémium márkás TechnoGym MYRUN, futópad

Edzését - előzetes egyeztetés szerint - segítheti személyi edző.

A fitness terem napi jeggyel, ill. kedvezményes bérletekkel látogatható. Szállóvendégeink részére használatát a szobaár tartalmazza.

Vásárold meg bérleted online kedvezménnyel

A kedvezményes online bérletek előfizetési díját a rendszer havonta azonos napon megterheli (ismétlődő előfizetés).

Árak

Napi fitness belépő: 2.500 Ft
Napijegy a Pannonia Fitnessbe egy naptári napra. Nyitvatartás: 0-24 h.

Havi korlátlan fitness bérlet: 19.990 Ft
A hónap bármely napján érvényes belépésre a Pannonia Fitnessbe, érvényes a vásárlást követően 30 napig.

Online előre fizetés esetén csak 16.990 Ft

16 alkalmas fitness bérlet: 29.990 Ft
A hónap bármely napján érvényes belépésre a Pannonia Fitnessbe 16 alkalommal, érvényes a vásárlást követő 2 hónapig.

Negyedéves fitness bérlet: 39.990 Ft
Három hónapig érvényes korlátlan belépésre a Pannonia Fitnessbe 0-24 órában.

Online előre fizetés esetén csak 29.990 Ft vagy havi* 9.997 Ft.

Éves fitness bérlet: 119.990 Ft
Az év bármely napján érvényes a belépésre a Pannonia Fitnessbe 0-24 órában.

Online előre fizetés vagy havi részletfizetés* esetén csak 109.992 Ft és ajándék dietetikai konzultáció a Pannonia Medicalban!

* Éves / negyedéves bérlet, havonta ismétlődő fizetéssel. Lejárat előtti le nem mondás esetén a havi díj tovább terhelődik. A havi fizetés megszüntetése vagy lemondása esetén a teljes fennmaradó összeg egy összegben 3 napon belül esedékessé válik és ki kell fizetni az ingyenes ajándékokat is (pl. Pannonia Medical dietetikai konzultációját is, amennyiben igénybe vette.)


Tornaterem bérlési lehetőség

Bérleti díj: 18.500 Ft / óra (max. 12 fő)
Kizárólag előzetes egyeztetés és foglalás alapján. A teremben kemény talpú cípő használata nem megengedett.

Készülj a tavaszra akció!

Éves bérlet mellé ingyenes dietetikai tanácsadás a Pannonia Medicalban!
A táplálkozás és mozgás harmóniája.
Bár a rendszeres fizikai aktivitás kulcsfontosságú az egészség megőrzéséhez, ez csak az egészségmedál egyik oldala. A táplálkozás ugyanilyen jelentős. Egy kiegyensúlyozott étrend garantálja, hogy a testünk megkapja az esszenciális tápanyagokat, vitamint és ásványi anyagokat, amelyekre optimális működéséhez szüksége van. Képzeljük el a testünket, mint egy finoman hangolt gépet: a testmozgás a mechanizmus, amely a részeit simán működteti, de a megfelelő üzemanyag nélkül a gép hatékonysága és teljesítménye csökken. Rossz étkezési döntések krónikus betegségekhez, gyengült immunrendszerhez és csökkent energia szintekhez vezethetnek. Egészséges étkezéssel nem csak napi tevékenységeinket támogatjuk, hanem megerősítjük a testünk védekezését, javítjuk a kognitív funkciókat és javítjuk a hangulatunkat. Röviden, míg a sport formálja és erősíti külső keretünket, az egészséges étrend táplálja belső rendszerünket, teremtve egy harmóniát, ami az egészség hosszú távú megőrzéséhez elengedhetetlen.

Sebesség & állóképesség & gyorsaság fejlesztése saját erőből
A Skillmill egyike a prémium márkás TechnoGym gépeinknek, amely egyidejűleg biztosítja egy futópad, ellipszis tréner, és taposógép hatását. Használója hajtja a szerkezetet saját erejével. Előre mozogva növeljük a sebességet, hátrafelé pedig csökkentjük. A fedélzeti számítógép figyeli teljesítményünket, ezzel is segítve minket céljaink elérésében.
Profi sportolóknak és napi edzésekhez is jó szívvel ajánljuk!

Vizi élmények az edzőteremben. Prémium márkás TechnoGym gépeink között használható a Skilrow , mely a kardió és erőedzést ötvözve képes a vízi evezés természetességét nyújtani. Az evezőgép kíméli a derekat és a hátat, így kényelmes és biztonságos módon segíti az izmok erősítését.

Prémium márkás TechnoGym gépeink egyike ez a professzionális elliptikus tréner, mely egyszerű és élvezetes módon teljes testedzést biztosít.
✅ A testsúlycsökkentés, az alakformálás és a koordináció javításának tökéletes eszköze.
✅ A teljes test edzése egyetlen kardió megoldással megvalósítható.
✅ A folyamatos mozgás csökkenti az izomzat és az ízületek terhelését.
✅ Az ízületkímélő kialakításnak és a változatos edzésmódoknak köszönhetően biztonságos és szórakoztató sportolást tesz lehetővé.
VÁLTOZATOS EDZÉS: A középső fogantyúk lehetővé teszik, hogy egy altestedzésre fókuszáljon, míg a külső karok egy teljes testedzés keretében a felsőtestet, törzset és a lábakat egyaránt megdolgoztatják.
ÜTKÖZÉSMENTES MOZGÁS: A hátsó meghajtás gördülékeny mozgáspályát és sima mozdulatokat eredményez, csökkentve az izmok és ízületek terhelését.
ON-THE-FLY PULZUSMÉRÉS: Az új kézérzékelők a középső fogantyúkon folyamatosan követik a pulzusszámot, így nincs szükség mellkaspántra.
ADATOK AUTOMATIKUS NYOMON KÖVETÉSE: A Bluetooth® Forma Training Link-nek köszönhetően saját iPad-ed egyszerűen csatlakoztathatja bármelyik Forma berendezéshez. A Forma Training alkalmazás letöltésével nyomon követheti edzésadataidat és elérheti kedvenc tartalmait.

A lépcsőző gép prémium márkás TechnoGym gépeink között használható kardió berendezés. Annyira megkönnyíti a lépcsőzés természetét, hogy kezdő felhasználók számára is jószívvel ajánljuk. Különlegességét adja a szabadalmaztatott split step, osztott lépcsős technológia, ill. a 28 cm-es lépési mélység.
Egyedi jellemzői:

✅ könnyű fellépés
✅ kényelmes oldalra kilépés
✅ szabad mozgás
✅ változatos kihívások
✅ edzéshatékonyság növelése
✅ apple watch kompatibilis

Prémium márkás TechnoGym futópad fitnesztermünk egyik nélkülözhetetlen eszköze.

✅ ADAPTÍV FUTÓFELÜLET: kíméli az ízületeiket, igazodik a futási stílusához és sebességéhez.
A csillapítás és a visszaverődés tökéletes kombinációja. A futófelület alkalmazkodik a futási stílusához és hatékonyan elnyeli az ütődést, így kímélve az ízületeit alacsonyabb sebességnél, és nagyobb reaktivitást biztosítva a sprinteknél.

✅ VALÓS IDEJŰ BIOFEEDBACK: kövesse nyomon a futása ütemét, a lépéshosszt és a pulzusszámot.

✅ 12%-IG ÁLLÍTHATÓ DŐLÉSSZÖG: A 0 és 12% között állítható dőlésszög segítségével mindig megtalálja céljai eléréséhez szükséges intenzitást.

✅ TECHNOGYM ROUTINES: Tűzzön ki egy célt, és próbálja ki a különböző mozgásminták hatékony kombinációját, a Myrun pedig automatikusan beállítja hozzá az intenzitást.