Pannonia Fitness Sopron

A New York-i Gold Key Awards kitűntetett VARRODESIGN által megálmodott, természetes fénnyel rendelkező fitness termünk, limitált vendégszámban, exkluzív környezetben, Prémium márkás TechnoGym gépekkel, a nap 24 órájában várja Vendégeit.

  • Prémium márkás TechnoGym Excite® Climb,  lépcsőző gép
  • Prémium márkás TechnoGym SKILLROW, evező gép
  • Prémium márkás TechnoGym SKILLMILL
  • Prémium márkás TechnoGym SYNCHRO FORMA, elliptikus tréner
  • Prémium márkás TechnoGym BIKE, CYCLE, szobakerékpárok
  • Prémium márkás TechnoGym MYRUN, futópad

Edzését - igény szerint - segítheti személyi edző, egyéni & csoportos foglalkozások (köredzés, TRX, kettlebell, gerinctorna) keretében.

A fitness terem napi jeggyel, ill. kedvezményes bérletekkel látogatható. Szállóvendégeink részére használatát a szobaár tartalmazza.

Nyitvatartásunk változott❗Az edzőterem mostantól visszavonásig péntek 10:00 és vasárnap 12:00 óra között áll rendelkezésre. Megértésüket köszönjük!

Árak

Napi fitness belépő: 2.500 Ft
Napijegy a Pannonia Fitnessbe egy naptári napra. Nyitvatartás: 0-24 h.

Alkalmi belépő csoportos edzésre: 2.100 Ft
A belépő a csoportos edzésen történő részvételre jogosít a vásárlást követően.

10 alkalmas csoportos edzés bérlet: 18.000 Ft
A bérlet a csoportos edzéseken történő részvételre jogosít 10 alkalommal, érvényes a vásárlást követő 3 hónapig.

16 alkalmas fitness bérlet: 29.990 Ft
A hónap bármely napján érvényes belépésre a Pannonia Fitnessbe 16 alkalommal, érvényes a vásárlást követő 2 hónapig.

Negyedéves fitness bérlet: 39.990 Ft
Három hónapig érvényes korlátlan belépésre a Pannonia Fitnessbe 0-24 órában.

Éves fitness bérlet: 119.990 Ft
Az év bármely napján érvényes a belépésre a Pannonia Fitnessbe 0-24 órában.

Csoportos edzések a Pannonia Fitnessben

Csütörtök 19:00-20:00   TRX/Kettlebell Brigivel
Péntek 08:30-09:30    Gerinctorna Sebestyénnel

A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött.

Bejelentkezés, információ:

  • Kertész Brigittához a „Köredzés Sopron” facebook csoportban, vagy a +36-70/570-1261 telefonszámon.
  • Varsányi Sebestyénhez a „Pannónia Performance” facebook csoportban

Edzőink:

KERTÉSZ BRIGITTA - Fitness Instruktor / funkcionális trainer / Trx edző
"Egész életemben fontos szerepet játszott a sport, mindig is az életem része volt. Arra törekedtem, hogy a hobbim egyben a munkámmá is válhasson. Szerencsésnek tartom magam, hogy emberekkel foglalkozhatok és átadhatom nekik a mozgás örömét. Nem élsportolókat akarok kiképezni, hanem hétköznapi emberekkel szeretnék foglalkozni, és mindenkiből saját magához, ill. képességeihez mérten a legjobbat kihozni. Célom, hogy az óráimon ne csak testi, hanem lelki feltöltődést is nyerjetek. Ezért fontosnak tartom a jó légkör megteremtését az edzéseim alatt. Változatos gyakorlatokra, pörgős, jó hangulatú órákra lehet számítani."
További információért, bejelentkezéshez forduljanak hozzá bizalommal a „Köredzés Sopron” facebook csoportban.

VARSÁNYI SEBESTYÉN - Személyi edző, TRX instruktor
"A fitness instruktori vizsgát 2019. szeptemberben teljesítettem az IWI-nél. A képesítés megszerzése óta folyamatosan tartok személyi edzéseket, melyhez 2019. novemberében a TRX instruktori tanfolyam elvégzése után a csoportos TRX órák is csatlakoztak. Az elmúlt évek során természetesen tovább bővítettem a tudásomat, melyek megtalálhatóak a Facebook oldalamon: @sebestyen.trainer. Az óráimat próbálom változatosan megtartani, melynek során előtérbe helyezem az összetett gyakorlatokat. Nálam nem a mennyiség, hanem a minőség a mérvadó, így ha látom, hogy mindent beleadsz, akkor nem kell az előre meghatározott ismétlésszám, a fejlődés úgyis garantált. " 
További információért, bejelentkezéshez forduljanak hozzá bizalommal a „Pannónia Performance” facebook csoportban.

TechnoGym SYNCHRO FORMA

Prémium márkás TechnoGym gépeink egyike ez a professzionális elliptikus tréner, mely egyszerű és élvezetes módon teljes testedzést biztosít.
✅ A testsúlycsökkentés, az alakformálás és a koordináció javításának tökéletes eszköze.
✅ A teljes test edzése egyetlen kardió megoldással megvalósítható.
✅ A folyamatos mozgás csökkenti az izomzat és az ízületek terhelését.
✅ Az ízületkímélő kialakításnak és a változatos edzésmódoknak köszönhetően biztonságos és szórakoztató sportolást tesz lehetővé.
VÁLTOZATOS EDZÉS: A középső fogantyúk lehetővé teszik, hogy egy altestedzésre fókuszáljon, míg a külső karok egy teljes testedzés keretében a felsőtestet, törzset és a lábakat egyaránt megdolgoztatják.
ÜTKÖZÉSMENTES MOZGÁS: A hátsó meghajtás gördülékeny mozgáspályát és sima mozdulatokat eredményez, csökkentve az izmok és ízületek terhelését.
ON-THE-FLY PULZUSMÉRÉS: Az új kézérzékelők a középső fogantyúkon folyamatosan követik a pulzusszámot, így nincs szükség mellkaspántra.
ADATOK AUTOMATIKUS NYOMON KÖVETÉSE: A Bluetooth® Forma Training Link-nek köszönhetően saját iPad-ed egyszerűen csatlakoztathatja bármelyik Forma berendezéshez. A Forma Training alkalmazás letöltésével nyomon követheti edzésadataidat és elérheti kedvenc tartalmait.

TechnoGym Excite® Climb, lépcsőző gép

A lépcsőző gép prémium márkás TechnoGym gépeink között használható kardió berendezés. Annyira megkönnyíti a lépcsőzés természetét, hogy kezdő felhasználók számára is jószívvel ajánljuk. Különlegességét adja a szabadalmaztatott split step, osztott lépcsős technológia, ill. a 28 cm-es lépési mélység.
Egyedi jellemzői:

✅ könnyű fellépés
✅ kényelmes oldalra kilépés
✅ szabad mozgás
✅ változatos kihívások
✅ edzéshatékonyság növelése
✅ apple watch kompatibilis

TechnoGym MYRUN

Prémium márkás TechnoGym futópad fitnesztermünk egyik nélkülözhetetlen eszköze.

✅ ADAPTÍV FUTÓFELÜLET: kíméli az ízületeiket, igazodik a futási stílusához és sebességéhez.
A csillapítás és a visszaverődés tökéletes kombinációja. A futófelület alkalmazkodik a futási stílusához és hatékonyan elnyeli az ütődést, így kímélve az ízületeit alacsonyabb sebességnél, és nagyobb reaktivitást biztosítva a sprinteknél.

✅ VALÓS IDEJŰ BIOFEEDBACK: kövesse nyomon a futása ütemét, a lépéshosszt és a pulzusszámot.

✅ 12%-IG ÁLLÍTHATÓ DŐLÉSSZÖG: A 0 és 12% között állítható dőlésszög segítségével mindig megtalálja céljai eléréséhez szükséges intenzitást.

✅ TECHNOGYM ROUTINES: Tűzzön ki egy célt, és próbálja ki a különböző mozgásminták hatékony kombinációját, a Myrun pedig automatikusan beállítja hozzá az intenzitást.

TechnoGym SKILLMILL

Sebesség & állóképesség & gyorsaság fejlesztése saját erőből
A Skillmill egyike a prémium márkás TechnoGym gépeinknek, amely egyidejűleg biztosítja egy futópad, ellipszis tréner, és taposógép hatását. Használója hajtja a szerkezetet saját erejével. Előre mozogva növeljük a sebességet, hátrafelé pedig csökkentjük. A fedélzeti számítógép figyeli teljesítményünket, ezzel is segítve minket céljaink elérésében.
Profi sportolóknak és napi edzésekhez is jó szívvel ajánljuk!

TechnoGym SKILLROW, evező gép

Vizi élmények az edzőteremben. Prémium márkás TechnoGym gépeink között használható a Skilrow , mely a kardió és erőedzést ötvözve képes a vízi evezés természetességét nyújtani. Az evezőgép kíméli a derekat és a hátat, így kényelmes és biztonságos módon segíti az izmok erősítését.